Seuran esittely

Iisalmen Judoseura ry. on perustettu 3.9.1976.

Aluksi harjoituksia pidettiin Iisalmen Uimahallin alakerrassa painimatolla. Vuonna 1981 kaupunki osoitti judoseuralle harjoittelutilat väestönsuojasta, jonne saatiin myös ensimmäiset tatamit. Väestösuojassa harjoiteltiin aina 10.4.2001 asti. Tällöin valmistui Kankaan Liikuntahallli, jossa IJS:n harjoitus-sali on sijainnut siitä lähtien.

Seuratoiminnan pääpaino on kohdistettu nuoriin judokoihin, joille on ohjattuja harjoituksia ikä- ja tasoryhmittäin. Jokaisella mukaan haluavalla on mahdollisuus harjoitella tasavertaisesti hyvien kavereiden seurassa viisi vuotiaasta alkaen.

Kuntojudo on myös yksi Judoseuran vahvuusalueista, nuorten ja lasten harjoitus- ja kilpailutoiminnan ohella. Kuntojudo on oiva esimerkki judoharjoittelun sopivuudesta kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seura on menestynyt hyvin kilpajudossa. Mainetta ja kunniaa on tullut niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa.

SM-mitaleja seuran judokat ovat saavuttaneet vuosien saatossa 82 kappaletta. Mitalisaldoa kaunistaa myös yhdeksän PM-mitalia ja pistesijat nuorten EM-tatamilta. Lisäksi IJS:n judokat ovat otelleet mitalin syrjään viidensiksi nuorten Euroopan olympiapäivillä ja opiskelijoiden Universiadeissa.

Uusimpana saavutuksena on Asser Kokkosen pronssimitalit veteraanien EM- ja MM-judosta vuodelta 2016.Iisalmen Judoseura ry:n johtokunta 2018:

 

puheenjohtaja

Jorma Rajakangas

 

valmennusvastaava 

Elina Paulman

 

varapuheenjohtaja 

Jyrki Kettunen

 

sihteeri 

Anne Lappeteläinen 

 

 

jäsenet

Monika Kaatrasalo

 

 

 

Mika Takala

 

 

Tanja Kokkonen

 

Yhteystiedot:


Jorma Rajakangas    puhelin: 050-3841 005            
s-posti:   jorma.rajakangas@gmail.com
seurasaitti: www.iisalmenjudoseura.fi
pankkiyhteys: Säästöpankki Optia FI 08 4600 00100 02729

postiosoite: Lampikuja 3 B 11 74120 Iisalmi

Tilaa judoseuran uutiskirje