Essin pitävä sidonta
Sergey ykköspallilla
Markus ja Pyry väänsivät marathon ottelun

Kotiturnauksessa ennätys osanotto.

Genelec-turnaukseen oli ilmoittautunut 156 judokaa. Kostamuksesta mukana oli kova 24 judokan joukkue.

IJS:n judokoista sarjavoittoihin ylsivät Essi Lappeteläinen T13 -40 kiloisissa, Sergey Klimenok U18  -55 sarjassa ja Kristian Rajakangas U18 -60 kiloisissa.

Pronssia nappasi Ukko Raatikainen P11 -27 kiloisissa.

Kaikki kolme sarjavoittajaa olivat hyvässä ottelukunnossa ja tatamilla nähtiin monipuolista ja tehokasta judoa.

Kristian Rajakangas voitti kaikki neljä otteluaan ipponeilla ensimínuutilla. Yhtä tehokasta oli myös Sergey kahdessa ottelussaan. Essi voitti myös kaksi otteluaan ipponeilla. Sarjan finaalissa Essi otti revanssin kukistamalla Rovaniemen Koyman Pihla-Maria Seikkulan jatkoajalla waza-arilla.

Mitalisijojen ulkopuolelle jäivät, mutta hyviä otteita esittivät myös Markus Nissinen ja Pyry Kainulainen P 11 -38 sarjassa ja Aaron Määttä U18 60 sarjassa.

Eemeli Sällström otteli hienosti yhden otteluvoiton ensimmäisissä kilpailuissaan U13 +50 sarjassa sijoittuen neljänneksi.

Järjestelyt sujuivat mainiosti ja vieraat vaikuttivat tyytyväisiltä kisoihin.

Kilpailujen alussa pidettiin hiljainen hetki edesmenneen mestarivalmentaja Reino Fagerlundin muistoksi. Reinolla oli vahva rooli vuosikymmenten ajan Iisalmen Judoseuran mentorina.