Kauden päätöstreenit

15.12.2022

Mitalikakku
Mitalikakku
Mellakkapoliisi on saanut kiinni yhden rettelöitsijän.
Mellakkapoliisi on saanut kiinni yhden rettelöitsijän.
Henkka ja muuta väkeä
Henkka ja muuta väkeä
Vuoden palkittuja
Vuoden palkittuja
joku vääntö...
joku vääntö...

14.12. vietettiin Iisalmen Judoseuran kauden päättäjäisiä yhteisharjoitusten merkeissä. Paikalla oli nelisenkymmentä judokaa vanhempien, sisarusten ja kavereiden kanssa. Tatamiosuudella huolehdittiin hien saamisesta mm. turnajaisten, mellakkapoliisin sekä tietysti judomummon turvin.

Yhteisharjoituksen aikana peruskurssilaiset suorittivat keltaiset vyöt ja Georgi oranssin. Mukana oli myös Lapinlahden vahvistus Vilho Korhonen, joka niin ikään kävi suorittamassa oranssin vyön kokeen. 

Harjoitusten lopuksi pakittiin kaikki paikalla olleet muksujudokat ansioituneesta kaudesta sekä peruskurssilaisista Sisu vuoden tulokaskisaajana sekä Alvar vuoden nousukkaana. Hänellä kun on tapana kiivetä köysissä hieman muita nohevammin. Vuoden parhaana kilpailijana palkittiin Essi. Hänen meriitteihinsä tänä vuonna kuuluu mm. nuorten Suomen mestaruudet sekä U18 että U21 sarjoissa, PM hopea, Tartosta tuplakultaa, FJO pronssilla, BSC 1 jne. Oman ikäluokkansa otteluita Essille on tänä vuonna kertynyt 21, joista hän on voittanut 19.

Tapahtuman päätteeksi jäätiin vielä juomaan Essin mitalikahvit.

Vaikka kyseessä kauden päätöstreenit olikin, hommia jatketaan, joskin poikkeuksellisella aiktaululla. Kannatta seurailla, miten harjoituksia on.

Seuraavan kerran isommalla porukalla pääsee matolle 28.12. kinkunpolttojumppaan.