Treenikausi käynnistyy !

4.6.2020

Koronarajoitusten lievennyttyä aloitamme yhteistreenit 9.6 alkaen ! Lukekaa tarkoin alla olevat ohjeet !

Tiistaisin 9.6 alkaen on ulkotreenit Paloisvuorella. Treenit alkavat klo 17.00 ja vetäjänä on Elina Paulman. Kokoontuminen Paloisvuoren kahvion edustalla. Ohjelmassa erilaisia lihaskunto- ja kestävyysharjoitteita.

Torstaisin 11.6 alkaen tatamiharjoitus liikuntahallilla.Treenit alkavat klo 18.00.  Vetäjänä Juhani Sammallahti.

Näillä kahdella viikottaisella treenillä nyt aloitetaan ja harjoituksia voidaan täsmentää/ lisätä kesän edetessä.

Molempiin viikottaisiin harjoituksiin ovat tervetulleita kilpailijoiden lisäksi myös kuntoilijat.

Nyt kaikki treenaamaan !

Elinan toimintaohjeet:

Iisalmen Judoseura, valmennus/harjoitukset kesä 2020

Harjoitusajat: Tiistai klo 17, ulkoharjoitukset (Elina Paulman). Torstai klo 18, Tatamiharjoitukset (Juhani Sammallahti)

Noudatetaan valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia sekä THL:nohjeistuksia www.thl.fi. Kenenkään ei tule harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita ( tai hänen perheenjäsenellä) tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään. Jos epäilet tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan.

1. Ulkoharjoitukset ( ei hlö määrärajaa), tullaan harjoitusvaatteissa paikalle, ei pukukoppeja. Vaatteet sellaisia, että kestää maassa ”möyrimistä”.
  • Turvavälit
  • Varusteet sään mukaan
  • Omat välineet, jos on, esim. vetokumit
  • Juomapullo

2)Tatamiharjoitukset ( max 15 hlöä, vetäjä mukaan luettuna)

• Sisarukset tai perheenjäsenet voivat ottaa myös lähikontakteja.
  • Muilla pelkästään tatamiharjoituksia ilman kontakteja.
  • Tavoitteellisilla urheilijoilla on sovitut harjoitteet ja harjoitusparit. Vaatii karanteenin omaista eloa myös harjoitusten välillä. Näistä sovittava suoraan Juhanin kanssa.
  • Tatamin siivoukset yhdessä ennen ja jälkeen harjoitusten.
  • Jos käytetään seuran välineitä, niin samaa välinettä on saman henkilön käytettävä koko treenin ajan ja lopuksi se desinfioidaan.
  • Omat välineet voi tuoda mukana (esim. vetokumi, kahvakuula)
  • Pukuhuoneet eivät ole käytössä, joten tullaan suoraan harjoituksiin max 5 min ennen harjoitusta
  • Pariharjoituksia ei voi vielä suositella
  • Jokainen osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan.

Judoliiton suositukset, katso judoliiton sivuilta ja alla