Neljä mitalia Barents Cupista !

1.10.2017

Henkan hieno ura-nage
Krisun o-soto puree

Essi ja Henri sarjavoittoon. Kristianille hopeaa ja Essille vielä pronssia TP13 sarjassa

Rovaniemen judoviikonloppu jatkui sunnuntaina Barents Cupin merkeissä. Iisalmen JS:n nuoret saavuttivat kisapäivänä kaksi sarjavoittoa, yhden hopean ja yhden pronssin. Henri Kaatrasalo jatkoi hyviä otteitaan voittamalla P15 -50 kiloiset kahdella otteluvoitolla. Henkan tieltä kaatuivat nyt ennen täyttä aikaa Kuopion Sakuran Sergeev Matvey ja Murmanskin Viktor Kolesnik. Molemmat voitot tulivat heittoipponeilla.
Essi Lappeteläinen hallitsi T11 32 kiloisia. Ipponvoitot Essille alle minuutissa Rovaniemen Koyaman Laila Koivistosta ja Anatonia Ratiusta. Essi jatkoi ottelujaan myös  yhdistetyssä TP13 -34 kiloisissa. Alkupoolissa Lappeteläinen hankki voitot Oulun Judokerhon Aamos Törmäsestä ja Aatu Soinista waza-arilla sekä Haukiputaan Antton Halosesta ipponilla. Semifinaalissa Joensuun Yawaran Tiia Heikkinen oli kuitenkin vahvempi, jättäen sisukkaan Essin pronssille.
Kristian Rajakangas otteli lauantain Samurai-cupin tavoin hopealle P15-46 sarjassa. Alkupoolissa Kristianille ipponvoitot Murmanskin Maxim Kobzevista ja Oulun JK:n Miska Heikkisestä. Semifinaalissa Rajakankaan jyrän alle jäi Oulun JK:n Miro Riikonen ipponheitolla. Finaalissa Koyaman Riku Timonen oli kuitenkin etevämpi vieden sarjan mestaruuden Rovaniemelle.