Henkka voittoon ja Krisu hopealle Samurai-cupissa !

30.9.2017

Krisu tatamilla

Rovaniemellä jytkähti ! Henri Kaatrasalo voitti U15 -50 sarjan ja Kristian Rajakankaan taistelu toi hopean U15 -46 kiloisissa.

Iisalmen Judoseuran Henri Kaatrasalo otteli sarjansa ykköseksi Rovaniemellä nuorten Samurai-cupin kolmannella kierroksella. Iisalmelaisten menestystä täydensi Kristian Rajakangas saavuttamalla sarjassaan hopeamitalin.
Henri Kaatrasalo otteli P 15 -50 kiloisten sarjan mestariksi kahdella otteluvoitolla. Ensimmäinen ottelu Kuopion Sakuran Sergeev Matvevia vastaan oli todellinen trilleri. Ottelu päättyi vasta jatkoajalla ajassa 6.29 Kaatrasalon waza-arin suoritukseen.
Toiseen kamppailuun Henri sai vastaansa Venäjän Murmanskin Viktor Kolesnikin. Tämäkin ottelu venyi jatkoajalle, ratketen jälleen taistelutahtoa uhkuneen Kaatrasalon waza-ariin.
Kristian Rajakangas kamppaili P 15 - 46 kiloisissa. Alkupoolinsa Kristian voitti hienosti  kolmella ipponvoitolla. Sidonnalla Rajakangas kukisti Rovaniemen Koyaman Joonatan Tuomivaaran sekä Murmanskin Maxim Kobzevin. Kolmannen pooliottelun Kristian hoiti Koyaman Aapeli Pohjasta jatkoajalla o-soto-gari heitolla.
Semifinaalissa Kristianin hieno vire jatkui ja hän kukisti Koyaman Louna Seikkulan jälleen ipponilla. Finaalivastustaja Rovaniemen Riku Timonen oli niukasti vahvempi, vieden täysiaikaisen finaalin yhdellä waza-arin suorituksella.
Kilpailut urheiluopisto Santa-Sportin tatamilla jatkuvat sunnuntaina Barents-cupin merkeissä. Rovaniemelle on saapunut kisaamaan suomalaisjudokoiden lisäksi ottelijoita Pohjois-kalotin alueelta Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä.