Jäsenmaksujen suorittaminen tehtävä 30.9.2017 mennessä !

14.9.2017


Jäsenmaksut suoritetaan nyt ensimmäistä kertaa uuden suomisport.fi palvelimen kautta. Tässä pikaohje maksun suorittamiseen : https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf

Valtakunnallinen suomisport.fi jäsenrekisteri korvaa aiemman Judoliiton sporttirekisterin 1.9 2017 alkaen. Iisalmen Judoseurakin on nyt liittynyt tähän järjestelmään. Uutta järjestelmässä on se, että jokainen jäsen kirjautuu itse suomisport.fi palvelimeen ja suorittaa jäsenmaksun sitä kautta. Vakuutusturva tulee voimaan samalla kertaa. 

Henkilötietosi tulevat sivuilla automaatttisesti esiin, jos olet ollut seuran jäsen edellisellä jäsenmaksukaudella 1.9.2016-31.8.2017. Uusien peruskurssilaisten ja muksujudokoiden tulee syöttää syöttää palvelimeen henkilötietonsa palvelimen selkeiden ohjeiden mukaan.

Huomioikaa kuitenkin, että kaikkien tulee klikata yläpalkin kohtaa "liityn jäseneksi seuraan". Sieltä tulee valikko Judoliiton seuroista ja valitsette tietenkin Iisalmen Judoseuran. Uusien jäsenten tulee valita ennen tätä myös lajiliitto eli siis Judoliitto.

"Osta lisenssi" ruutu sivustolla tarkoittaa 40 euron Pohjolan lisävakuutusta. Tämä ei välttämätön ole, mutta halutessasi voit sen toki myös ottaa. Tästä on infoa Judoliiton sivuilla. 

Jäsenmaksujen hinnat näkyvät päästyäsi Iisalmen Judoseuran valikkoon ja sieltä pääset maksamaan jäsenmaksun verkkopankilla tai luottokortilla.

Jäsenmaksut ovat siis yli 8 vuotiailta judokoilta 230 € ja muksujudokoilta 5-8 v 190 €. 

Mennessäsi suomisport.fi sivustoille saat joka kerta uuden tunnuksen spostiin tai puhelimeen. Järjestelmä toimii näppärästi ja jokainen varmasti saa jäsenmaksun maksettua sujuvasti. 

Jos kuitenkin pulmia ilmaantuu ota yhteyttä puheenjohtaja Jormaan.

p.

050-3841005

 jorma.rajakangas@gmail.com

 

Tässä vielä linkki suomisporttiin:

https://www.suomisport.fi/